www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

Azé' csak lesz valami a Mediawave

klasszikus időszakában!

2020. április 28 - május 2.

 keresd az online programot

 


 
A pótlás - reményeink szerint - szeptember

második felében lesz!

 


 

Azé' csak lesz valami a Mediawave

klasszikus időszakában!

2020. április 28 - május 2.

 keresd az online programot

 


 
A pótlás - reményeink szerint - szeptember

második felében lesz!

 


etnik Archív
2020. augusztus SzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVH Aktuális program:
2020.08.04.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

FESZTIVÁL HÍREK

2016.05.08. 20:22

BOMA TRUNCATED - Gabor Humble Voros (BEL) véleménye + koncertvideó (részlet)


Radu Igazság (Bukarest) fotóival

Vörös Gábor, tiszaújvárosi eredetű, Belgiumban élő és hírnevet szerzett honfitársunk, aki már öt nemzetközi formációban mutatkozott be sikerrel nálunk.

Hogy érzed, mennyire sikerült megvalósítani produkciódat, közösségi programodat? Ha erre válaszolsz, akkor röviden fogalmazd meg, hogy mit is csináltál.

Mi, mint előadók (Boma Truncated) nagyon elégedettek vagyunk az elöadásunkkal, ezt az is bizonyítja, hogy rengetek új barátra tettünk szert az idén, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot és úgy tűnik, művészi szinten is együtt fogunk működni néhány zenésszel. (folytatás a részletekben)
 

 

BOMA TRUNCATED (HUN/BEL/FIN) koncertrészlet

 

Mennyire tudtál együttműködni a szervezőcsapattal?

 

Nagyon értékelendő, hogy megoldottátok még Wouter Vandenabeele fuvarját is a koncert után a reptérre, ha jól érzékelem, ez Kádár Sanyi érdeme. Júlia is nagyon profi módon gyorsan lebonyolította a papírmunkát, tehát itt is elégedettség érzése fog el.

Mennyire érzékelted, illetve tudtad átvenni a szervezők egyre hangsúlyosabb közösségi alapú szemléletét? 

 

Mivel sikerült nagyon közel kerülnünk a résztvevőkhöz, ugyanis a koncert utáni időt végig az indulásig együtt töltöttük, azt hiszem nyomatékosult bennünk eme szent szemlélet. Tánc, ölelések, csókok, pálinka, önfeledt bohóckodás jellemezte a történetet, melytől nagyon nehéz volt elválni.

 Tudsz egy-két konkrét történetet, esetet, hogy mikor, miben és hol lehetett felfedezni a fogyasztás és szolgáltatás alapú rendezvényektől való szándékolt eltérés jegyeit. Pl. Silló Sanyi megfigyelte, percenként történt meg az erőd udvarán, hogy emberek ölelték meg egymást...

 

Egy konkrét példa; gongok és cintányérok között kúsztunk a földön egymás hegyén hátán csodálatos emberekkel meditatív frekvencián, mely emberek neve ismeretlen számunkra, de emlékszünk rájuk. Nem tudom, hogy ez volt e a cél, de nagyon jól esett. Még utána kell majd néznem, mi is volt ez az esemény benn valahol az erőd egyik kamrájában

Volt -e olyan program/esemény, amire magadtól sose mentél volna el, de így, hogy belecsöppentél, mégis érdekesnek találtad? Vagy épp ellenkezőleg: nagyon felidegesített?

Müller Péter Sziámi és all friends koncertjét először láttam és Péter utána megkért, hogy tartsuk a kapcsolatot, amikor Pesten járok, experimentálhatunk a zenei és szövegi ötleteken. Ez is jó, remélem nem baj. Valószínűleg ezt nem tudtam volna megvalósítani ilyen távolságból. A Rackajam még ami kellemes meglepetés volt és feledhetetlen élmény marad, velük tervezem felvenni a kapcsolatot.

 Érezted, hogy része vagy a történéseknek/eseményeknek? Mik voltak ezek a pillanatok? Ha nem volt ilyen, mi lehetett az oka?

 

Tavaly maradtam ki inkább a jóból, mert hamar elmentem. Számomra az idei volt a legjobb, annak ellenére, hogy a backstage most szervezetlen volt, a sátrak nem voltak fogadóképesek (nem volt áram, stage manager, italok mint tavaly), viszont Sanyi itt is serénykedett és rendelkezésünkre bocsájtott mindent perceken belül. Szeretnék jövöre is része lenni a Mediawave összejövetelnek és talán több szinten is bekapcsolódni a programokba.

 

Krizsán Csaba fotója

 

Ossza meg ismerőseivel:
Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:
2016.05.12. 13:15
Sajnos jogos a "stage" gazdátlanságának felemlegetése. Több embert próbáltunk ki idén is erre a posztra, de maradéktalanul senki sem vált be. Többségében ők is az Együttléten uralkodó általános jó érzés rabjaivá váltak és egyre kevésbé figyeltek megbízatásukra.
Úgyhogy színpadi háttérmunkatársak, hosztok kerestetnek ez úton is!!!

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

A MEDIAWAVE

Kiváló Minősítésű Magyar Fesztivál

 

A MEDIAWAVE Minősített

Európai Fesztivál

PARTNER OLDALAK

 

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák