www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

Azé' csak lesz valami a Mediawave

klasszikus időszakában!

2020. április 28 - május 2.

 keresd az online programot

 


 
A pótlás - reményeink szerint - szeptember

második felében lesz!

 


 

Azé' csak lesz valami a Mediawave

klasszikus időszakában!

2020. április 28 - május 2.

 keresd az online programot

 


 
A pótlás - reményeink szerint - szeptember

második felében lesz!

 


etnik Archív
2020. szeptember KSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSz Aktuális program:
2020.09.20.
010203040506070809101112131415161718192021222324252627282930

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

MEDIAWAVE ARCHÍVUM (1991-2019) :: 2018 :: TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE 2018 PROGRAM :: ELŐZETES A MEDIAWAVE 2018-RÓL :: ZENE ÉS MÁS MŰVÉSZETEK, KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK

 

 
 

 

JELENTKEZZ

a TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE EGYÜTTLÉTRE

(Monostori Erőd, Komárom)

ZENEI ÉS MÁS MŰVÉSZETI,

TOVÁBBÁ KÖZÖSSÉGI PROGRAMOKKAL

A rendezvény máshol megvalósuló programokat nem támogat!!!

 


A rendezvény nemzetközi filmes nevezése január 10-ig lezajlott, amelyre 843 játék, kisjáték, animációs, kísérleti és dokumentumfilmet, továbbá zenei és táncfilmeket küldtek be az alkotók, 74 országból. A nevezett filmek ide kattintva érhetők el. Jelenleg a nevezett filmek előzsűrizése zajlik.

 

A filmen kívüli művészeti és közösségi jelentkezéseket, ajánlattételeket a mellékelt, lap alján található, letölthető lapon lehet megtenni a lehető legátláthatóbb formában, a technikai és megvalósításra vonatkozó pénzügyi igények felvázolásával, legkésőbb JANUÁR 31-ig.


A jelentkezőknek javasoljuk, hogy a következő linkre kattintva tájékozódjanak a Tartóshullám / Mediawave Együttlét 2018-as  témáiról és az előző "együttlétek" hangulatáról.

 

Hangsúlyosan szeretnénk megjegyezni, hogy olyan produkciót, amely nem tartalmaz valamilyen közösségi elemet (műhelymunkát, mások bevonását, stb.), az együttlét egyre közösségalapúbb működése miatt nem tudjuk figyelembe venni. Törekvésünk leegyszerűsítve az, hogy nem szolgáltatni akarunk (pl. koncerteket, színházakat, stb.) közönségünk felé, hanem együtt próbálunk működni közösségünk tagjaival, amihez mi a kereteket biztosítjuk. Az együtt és közösségi működésre vonatkozó ölteteket a jelentkezőktől várjuk.

 

Az ötletet megismerve közös gondolkodással tudjuk kialakítani annak végleges formáját. Mi is kezdeményezünk együttműködést segítő, elsősorban művészeti alapú formákat (film, fotó, többféle zenei, építész, népzenei, stb.), amelyek nyitottak bárki felé. A művészeti alapú formákon kívül nyitottak vagyunk egyéb közösségépítő formák felé.

 

 

 

Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:
2018.01.23. 21:09
Kedves Gyöngyi!
Sajnos félreérthetően jelent meg a PAFI-ban felhívásunk, nem mi küldtük el nekik, hanem ők találtak rá és csak egy részét ragadták ki nevezési felhívásunknak.
Az övéket nem tudom javítani, de a mi oldalunkon raktunk be további információkat és linkeket, hogy át lehessen látni a jelentkezést.
De alapvetően az a lényeg, hogy saját rendezvényünkre várjuk közösségek jelentkezéseket. Külső programokat nem áll módunkban támogatni.
Elnézést kérve és üdvözlettel
Hartyándi Jenő

2018.01.18. 18:33
Jó napot kívánok !
Ez év július 16 és 22 között ifjúsági alkotótábort szeretnénk tartani a székelyföldi Miklósváron, a Kálnoky kastély területén. Terveink szerint a reneszánsz kort idézzük majd tánccal, zenével, színjátszással, viselettel és lakomával. Az egyhetes tábor közös alkotásaiból július 21-én, szombaton bemutatót szeretnénk tartani báli környezetben, korabeli öltözékben. Másnap pedig arató ünnepséget rendezünk az egybegyültek és a falusiak közreműködésével az erdővidéki székely szokások felelevenítésével. A rendezvény megszervezéséhez üres zsebbel, de nagy lelkesedéssel fogtunk neki, mivel épp a közösségszervezés és a kultúrális értékteremtés szándéka vezérel.
Nagy örömmel olvasom pályázati felhívásukat, mert keresünk és szívesen veszünk minden szakmai és anyagi segítséget.
Tisztelettel
Szabó Györgyi2017.12.12. 19:49
Hello! How to apply for Mediawave

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

A MEDIAWAVE

Kiváló Minősítésű Magyar Fesztivál

 

A MEDIAWAVE Minősített

Európai Fesztivál

PARTNER OLDALAK

 

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák