www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

Hamarosan kezdődik az idei

 30. MEDIAWAVE

3. állomása

 

  

NYÁRI BEREK

„Cinema Paradiso” &

természetbe ágyazott improvizációk

Mediawave Nyári Tábor

és Közösségi Együttlét

- film & zene & közösség

& környezettudatos lét -
a Kund kastélyban és a madárparadicsomban

  

2021. július 18-24. 

 

*** 

 

 

Hamarosan kezdődik az idei

 30. MEDIAWAVE

3. állomása

 

  

NYÁRI BEREK

„Cinema Paradiso” &

természetbe ágyazott improvizációk

Mediawave Nyári Tábor

és Közösségi Együttlét

- film & zene & közösség

& környezettudatos lét -
a Kund kastélyban és a madárparadicsomban

  

2021. július 18-24. 

 

*** 

 

etnik Archív
2021. július CsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSz Aktuális program:
2021.07.23.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

MEDIAWAVE ARCHÍVUM (1991-2019) :: 2018 :: VÉLEMÉNYEK, TÖRTÉNETEK, BESZÁMOLÓK 2018-RÓL :: "Bárcsak meg tudnánk teremteni ezt a légkört magunk köré, minden napra, minden emberrel!"

"Bárcsak meg tudnánk teremteni ezt a légkört magunk köré,

minden napra, minden emberrel!"

 

Szia Jenő!

 

 

Annyira fantasztikus volt megint ez a néhány ténylegesen együtt töltött nap, hogy még most is lebegek tőle! A végtelenségig tudnám dícsérni az egészet, de tényleg és őszintén... De mindig leállítasz amikor ilyeneket mondok, úgyhogy most igyekszem a feljesztendő dolgokra koncentrálni, mert azt fontos lehet.

 

A meghívott művészek, produkciók, műhelyek atyaég, szuperek voltak (najó ez mégis dícséret, bocs).

 

Ami a Szabadmozgás Műhelyünket illeti, azt hiszem, hogy beérett a dolog, sokan voltak visszatérők a korábbi évekről, sőt olyan emberünk is van, aki eddig mindegyiken ott volt - képzeld el :) Más volt Violával, de szellemiségében abszolút összecsengett a korábbiakkal.

 

Azt kell, hogy mondjam, hogy bennem olyan pozitív dolgokat alakított ez a folyamat, annyira jó visszacsatolásokat, energiát, szeretetet kaptam vissza, hogy rájöttem, hogy én ezt hasonlóan akarom csinálni minden tanítványommal és minnél több nem táncossal is, mert látom rajtuk, ahogy feltöltődnek és a mozgással olyan csatornákat nyitnak meg magukban, amiket amúgy nehezebben tudnának és rájöttem, hogy nekem ezt kell csinálnom. Óriási hála érte!

 

(Amúgy szervezési téren egy szinttel feljebb szeretnék lépni. Első lépésként csinálunk egy Szabadmozgás Műhely csoportot, amit lehet majd követni és abba rakunk fel fotókat, videókat, és ha valaki ír reflexiót, akkor azt is. Illetve szeretnék egy izgalmas logót magunknak. Tavaly már próbálkoztunk vele, de nem tetszik. Most viszont arra gondoltam, hogy ha a mediawave-s madarat felhasználhatnánk és mozgásba, táncba hoznánk, az annyira jól kifejezné azt, amit csinálunk és egyértelmű lenne ezáltal a hozzátok fűződő kapocs is, ami nekünk tényleg tök fontos. Mit gondolsz?)

 

Amiért bocs mégegyszer: a lassú válaszemailek, nehézkes kommmunikáció. Ez is összefügg azzal hogy fejlődnünk kell szerveződés terén. Azért örülök, hogy így is összehoztál minket, nice job Jenő! :)

 

Kaják tekintetében is biztosan jó volt minden, csak az volt számomra nehéz, hogy nem eszem húst és semmilyen állati eredetű ételt, így a lángoshoz és a réteshez is le kellett lazulnom, hogy oké legyen és mondjuk 4-5 napig lángost enni azt elég durva :) A lagzi napján végre volt gombaparikás az nagyon jól esett. Ezen fejleszteni azt hiszem akkor tudnék, ha előállnék vegán bográcsolós ötlettel, ami nem elképzelhetetlen, csak elég macerásnak tűnik, de majd megfontolom. Ha lennénk sokan, akikkel ezt csinálhatnám, akkor szívesen ötletelnék!

 

Lehet hogy furán hangzik, de annak is nagyon örültem, hogy minden nap tiszta volt a wc, meg a fürdő. Meg is jegyeztem magamnak, hogy dejó, hogy erre is van figyelmetek, mert ez sok fesztiválon elmarad.

 

Egy rossz élmény is volt azért: Jeles András kiküldött a filmjéről, mert azt mondta, hogy a kutyák elvonják a figyelmet a filmről... ez mondjuk elég fura volt, mindenesetre el is ment a kedvem tőle.

 

A szállás olyan-amilyen, így kell elfogadni, de fönt az őrültes teremben mindenki tapintatos, figyelmes volt. Amennyire 3-4 óra alvással kipihentnek lehet lenni, annyira az is voltam.

 

Úgy írnék egy csomó jót és szépet, de az már túlmutatna a hasznos reflexión, szóval zárom soraimat és majd inkább élőben. Habár Ravazdra sajnos nem tudunk menni Apával, meg Violával, meg Boncával, mert a Roma Bátorság Napja lesz és ott leszünk, de majd gondolunk rátok.

 

Tegnap volt az első éjszakám itthon és olyan jó mediawaveset álmodtam, remélem ma is folytatódik:)

 

Bárcsak meg tudnánk teremteni ezt a légkört magunk köré minden napra minden emberrel! Gratula, mert nektek 4 napra sikerült, ez nagyon komoly dolog:)

 

Puszi

 

Dömötör Luca

kortárs táncos - a Szabadmozgás Műhely egyik vezetője

 

Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
FŐ TÁMOGATÓ

A MŰKÖDÉS TÁMOGATÓJA

A Mediawave működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben
a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

A MEDIAWAVE

Kiváló Minősítésű Magyar Fesztivál

 

A MEDIAWAVE Minősített

Európai Fesztivál

PARTNER OLDALAK

 

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák