www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 Három halasztás után ismét tavasszal! 

30. MEDIAWAVE 

 

  

Kiscsősz, 2021. április 28 - május 1.

 

 A Mediawave működési költségeinek

támogatása szakmai program megvalósítását

2020. évben
a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

 

 

 Három halasztás után ismét tavasszal! 

30. MEDIAWAVE 

 

  

Kiscsősz, 2021. április 28 - május 1.

 

 A Mediawave működési költségeinek

támogatása szakmai program megvalósítását

2020. évben
a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

 

 

etnik Archív
2021. június KSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSz Aktuális program:
2021.06.24.
010203040506070809101112131415161718192021222324252627282930

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

MEDIAWAVE ARCHÍVUM (1991-2019) :: 2019 :: MEDIAWAVE 2019 EGYÜTTLÉT ELŐKÉSZÜLETEI :: 3. KÖZÖSSÉGI ÉTKEZÉS

 

A KÖZÖSSÉGI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

ÉS PRÓBATÉTELEK RENDSZERE

 

3. KÖZÖSSÉGI ÉTKEZÉS

 

Közösségi reggeli


Hogy tiszta és átlátható legyen a konstrukció. Mi, szervezők, biztosítjuk hozzá a vendégek megvendégeléséhez szükséges mennyiséget. Továbbá biztosítjuk az előző bekezdésben leírt közösségi hozzájárulást. Ez tekinthető mintegy reggeli alapkészletnek, amihez a közösségi munkálkodás céljából érkezők hozhatnak (illik hozni) kiegészítő, lehetőleg otthonról hozott kézműves ételekkel (pecsenyezsír, kolbász, sonka, szalonna, sajt, lekvár, méz, szörp, zöldség, vega étkek, bármi olyan, ami a reggelihez jó lehet). De lehet csatlakozni munkával. Az eddigi gyakorlat szerint folyamatosan érkeznek kiegészítő ételek, amelyek egy részét raktározni kell, napokra elosztani, ahogy mindig jó választék legyen. A reggelire előkészíteni is szükséges és utána el is kell rakodni. A közösségi reggelit speciális karszalaggal vagy a Mediawave belső pénzzel (MEDI) lehet látogatni. A normál közönség számára nem nyitott, legfeljebb azok számára, akik először szándékoznak megmerítkezni a közösségi létben és hoznak hozzá megfelelő mennyiségű hazait.


Külön hangsúlyozom, hogy szükségünk lenne fiatal és felnőtt, talpraesett önkéntesekre a közösségi reggeli lebonyolításának segítésére! Várjuk az előzetesen jelentkezőket! (hartyandi@gmail.com)

 

A video nem található.

 

 

Bográcsközösségek estebédre


Az évek alatt már kialakult több kiváló főzőképességgel megáldott bográcsközösség, akik előre meg tudják adni, mikor és mit fognak készíteni. De felhívásunkat megismerve az „újak” is alakíthatnak bogrács vagy más típusú ételek készítésére közösségeket. Amennyiben előre megadják a paramétereket, akkor weboldalunkon közzé tesszük azokat, szorgalmazva az abban részt venni (enni) szándékozók előzetes jelentkezését.


 

A bográcsközösségek hangadói hanarosan közölni fogják a készítés tervezett idejét, nyersanyagigényét, és hogy miben várják a segítséget? Mit raknak ők bele és mit várnak még? Mi, szervezők pedig megpróbáljuk koordinálni a készítő és a segíteni és enni szándékozók egymásra találását.


Az is fontos elem, hogy a szervezők nem tudnak semmilyen eszközt biztosítani az ételkészítésekhez. (Annyit azért elárulunk, hogy száraz fa a Duna árterében bőséggel található.) De az is biztos, hogy nem fog mindenki állandóan főzni, ezért az eszköz átláthatóságot biztosító webfelülettel segíteni próbáljuk, hogy kiegészítsék egymást az esetleg hiányos készletek. De egyben arra is kérünk benneteket, hogy vegyétek ezt komolyan, mert az un „profi”, a vendégek számára dolgozó ételkészítők komolyan szoktak morogni a felkészületlen, kuncsorgó, de kétségkívül jóakaratú bográcsközösségek irányába.


Akik nem készülnek fel rendesen, vagy nem csatlakoznak előzetesen bográcsközösséghez, azok sem maradnak éhen, vásárolhatnak a vállalkozóktól.

 

Video:
Akkor eszel jóízűt, ha a Tiéd is a bográcsba kerül!
KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
FŐ TÁMOGATÓ

A MŰKÖDÉS TÁMOGATÓJA

A Mediawave működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben
a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

A MEDIAWAVE

Kiváló Minősítésű Magyar Fesztivál

 

A MEDIAWAVE Minősített

Európai Fesztivál

PARTNER OLDALAK

 

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák