www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

Azé' csak lesz valami a Mediawave

klasszikus időszakában!

2020. április 28 - május 2.

 keresd az online programot

 


 
A pótlás - reményeink szerint - szeptember

második felében lesz!

 


 

Azé' csak lesz valami a Mediawave

klasszikus időszakában!

2020. április 28 - május 2.

 keresd az online programot

 


 
A pótlás - reményeink szerint - szeptember

második felében lesz!

 


etnik Archív
2014. May ThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSa Actual program:
2020-07-07
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

WRITE US

Name:
E-mail:
Question:

Newsletter

Name:
E-mail address:
I subscribe for the following newsletters:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Modifying data unsubscription or resending activation:
RANDOM PICTURES

Event calendarRSS

2014-05-03 20:00
Location: FORT MONOSTOR - DANUBE BEACH - FORT CUT - KOMÁROM (HUN),

COLOMBRE BAND

(HUN)
Genre: fusion / fúzió

From time to time, Zoltán Kátai used to appear around our Gathering. The connection is sometimes intensive, sometimes moderated. His original cassette titled Muzsikáló Erátó (Erato Making Music) was recorded and released on the occasion of one of the early MEDIAWAVEs. What we are talking about here is a grand master growing grey with his merits: about one – and maybe the last – of the greatest minstrels who is still able to evoke the world of Sebestyén Tinódi Lantos, but as friend and rival of Tamás Cseh he can also authentically represent his memory without trying to imitate him.
About performers:

 

A győri Colombre Band egyre inkább elismerést vív ki magának a hazai underground palettán. Most azonban érdekes dolgok derültek ki a csapat háza tájáról. Különösen az énekes viselkedése ad okot aggódásra. A zenekar az akusztikus zene oltárára helyezte a szívét és 2010 áprilisában piacra dobták a Tánc az ördöggel bizarr címmel ellátott bemutatkozó nagylemezüket. Nehéz nem észrevenni, hogy az Ölj meg!-nek keresztelt dal még sötétebb lett, mint az album címe - első hallásra. Életre kelnek benne a vámpírok, akik manapság egyre inkább ellepik a világot. A fővámpír természetesen az énekes, aki kendőzetlen őszinteséggel mutatja be, milyen is az élete, igazi vámpírként.

 

 

S bár élőhalottak a vérszívók, azért a reggelente kihűlő mellkasukban szív dobog, amelyet leginkább szerelemmel lehet életben tartani. Vagy éppen megölni... Csakhogy egy vámpírt hidegre tenni nem egyszerű. "Ha pisztolyból tüzelsz, engem nem fog a golyó, ha kevered a mérget hét korsóval adj, A sivatagi vihart is, igen, ide küldheted, hidd el engem mindez már hidegen hagy!" Egyvalamivel mégis el lehet pusztítani: ha a szívét ezüstgolyóval célozzák meg. Erre pedig csak egy nő képes, aki a legnagyobb vámpírok vesztét is okozza...

 

Ugyanis minden vámpír rohadt és szemét. Hiába tombol a kamaszok körében a Twilight láz. Úgy kábította el a világot a történet, mint egy vérszívó a prédáját. Alattomosan és számító módon. A néhol szemtelen, néhol szarkasztikus, de mindig igaz Colombre szöveg görbe tükröt tart azok elé, akik hallgatnak a sorok között: a valóságos vámpírok nem a könyvekben és a filmekben, hanem közöttünk, a mindennapjainkban élnek. S akkor a legártalmatlanabbak, ha zenélni hagyják őket... "Én a legrohadtabb szemét kis vámpír vagyok, de a szíved szívembe ezüst golyó volt értsd meg, ha élni hagysz baby, baby, baby nekem vér kell, gyere ölelj, ölelj, ölelj aztán ölj meg!" - Colombre Band

 


Colombre Band - A Colombre Bandet 2007-ben alapította Váray László. A jelenlegi, végleges felállásban és akusztikus hangzással 2008 júliusa óta koncerteznek: Váray László ének, gitár, mandolin; Csordás Veronika ének; Deák Gábor gitár; Kovács Gábor cajon/ülődob, vokál. Kezdetektől fogva saját dalaikkal és sajátos stílusban utaztak, amely alapvetően a blues-ban gyökeredzik, ezen kívül a hip-hop-, folk- és rockezene mixtúrája.

 

2008-ban Ferenczi György meghívására muzsikáltak a 40. születésnapi koncertjén az Új Színházban a Rackajam, Csík zenekarok társaságában, felléptenk a Sziget-, Mediawave-, Moveast fesztiválokon, klubkoncertek mellett saját nevük alatt futó klubot indítottunk Győrben és Budapesten. Az év második felében pedig megkezdődtek első nagylemezük felvételei... A lemez 2010 áprilisában jelent meg Tánc az ördöggel címmel a Gryllus Kiadó gondozásában, a lemezen közreműködők között van Ferenczi György és a Rackajam zenekar, továbbá Győri Balázs a Sugarloafból.

 

 

 Ossza meg ismerőseivel:
SEARCH


      
MEMBERSHIPS
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

HUNGARIAN FESTIVAL ASSOCIATION
 

 

PARTNER OLDALAK

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Card payment service provider
Cards accepted