www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

  

 

click here

 

 

  

 

click here

 

 

etnik Archív
2020. February SaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSa Actual program:
2020-02-26
0102030405060708091011121314151617181920212223242526272829

WRITE US

Name:
E-mail:
Question:

Newsletter

Name:
E-mail address:
I subscribe for the following newsletters:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Modifying data unsubscription or resending activation:
RANDOM PICTURES

MEDIAWAVE ARCHIVE (1991-2016) :: 2017 :: OPINIONS AND CRITICS - Mediawave 2017 :: Hadobás Kármen véleménya

Hadobás Kármen

(Waldorf Középiskola, Győr)

 

Örömmel töltött el, mikor üzeneteimet megnyitva egy kedves felkérés fogadott, miszerint a 2017-ben megrendezett Mediawave fesztiválra filmes zsűriket keresnek. Immár második alkalommal részesülhettem abban a megtiszteltetésben, hogy a diákzsűri tagjai között én is ott lehettem.


Mikor megérkeztem a helyszínre,a az erőd "szelleme" ismét a hatalmába kerített, mintha valami varázslatos világba csöppentem volna. Elfelejtettem a mindennapok monotóniáját, és levetkőztem minden terhemet. Úgy éreztem; itt jó helyen vagyok. A szervezők kedvesen fogadtak és rögtön eligazítottak. Kellemes volt ismét találkozni a sok kedves arccal, akiket már tavalyról ismertem.


 

A táborhely elfoglalása, a sátor felállítása és otthonossá varázsolása már egy ismerős pillanatot idézett. Maroknyi csapatunkkal igyekeztük mindenben segítséget nyújtani a szervezőknek és az együttlét résztvevőinek. Úgy tapasztaltam, hogy több érdeklődő látogatott ki a fesztiválra, mint 2016-ban, ez biztosan nem véletlen. A vetítőtermek mindig telve voltak érdeklődőkkel. Sokak még s földön ülve is képesek voltak végignézni egy hosszabb blokkot. Az együttléten minden korosztály megtalálhatta a számára megfelelő programot, hisz a választék nagyon színes volt. Miután végeztünk a filmek zsűrizésével, az este folyamán számunkra is adódott alkalom, hogy becsatlakozzunk az "együttlétezők" táncoló tömege közé vagy, meghallgassunk egy-egy koncertet, gyarapítsuk ismeretségi körünket. Hálás vagyok, hogy immár én is büszke tagja lehetek ennek az elragadó "családnak"!

Please send us your comment:
Name: Text:
E-mail:
Please, write here the characters you can see in the picture:

SEARCH


      
MEMBERSHIPS
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

HUNGARIAN FESTIVAL ASSOCIATION
 

 

PARTNER OLDALAK

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Card payment service provider
Cards accepted