www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

Azé' csak lesz valami a Mediawave

klasszikus időszakában!

2020. április 28 - május 2.

 keresd az online programot

 


 
A pótlás - reményeink szerint - szeptember

második felében lesz!

 


 

Azé' csak lesz valami a Mediawave

klasszikus időszakában!

2020. április 28 - május 2.

 keresd az online programot

 


 
A pótlás - reményeink szerint - szeptember

második felében lesz!

 


etnik Archív
2020. July WeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFr Actual program:
2020-07-06
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

WRITE US

Name:
E-mail:
Question:

Newsletter

Name:
E-mail address:
I subscribe for the following newsletters:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Modifying data unsubscription or resending activation:
RANDOM PICTURES

MEDIAWAVE ARCHIVE (1991-2016) :: 2019 :: MEDIAWAVE 2019 GATHERING - PREPARATIONS :: 4. MEDI – mire jó a Mediawave üvegpénze?

 

A KÖZÖSSÉGI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

ÉS PRÓBATÉTELEK RENDSZERE

 

4. MEDI – mire jó a Mediawave saját pénze?


Pár éve már megpróbálkoztunk vele, de akkor talán még nem érett meg rá az idő. Most ismét megpróbáljuk. Valójában azon lusta és/vagy figyelmetlen, esetleg távolról, külföldről érkezők számára nyújt menekülési utat, akik nem készültek fel, vagy a távolság miatt nehézkesen tudnák magukkal hozni a közösségi lét alapeszközeit. Tovább fiatalok vagy szociálisan hátrányos helyzetűek számára juttat plusz étkezési lehetőséget a közösség számára szórakoztató formában.


Pár ötlet, hogy mire használható a MEDI:

 

- a közösségi érzés, étkezés megvásárlása – azok, akik normál közönségként érkeznek, azaz nem közönségünk tagjaiként és kedvet kapnak a közösség által nyújtott hangulatba való csatlakozásra, azok „támogató jegy” vásárlásával MEDI-hez juthatnak (1 nagyMEDI 1.000.-Ft, 1 kisMEDI 300.-Ft), és azzal részt vehetnek a közösségi reggeliben, vagy csatlakozhatnak bográcsközösségekhez. Olyasmi ez, mint a középkorban a búcsúcédulák, azaz az üdvözülés megvásárlása a katolikus liturgia szerint. Részben ezen való felháborodás miatt jöttek létre a protestáns, vallásmegújító mozgalma. Szóval „mi sem vagyunk jobbak a Deákné vásznánál”.

 

- evőeszközök vásárlása – a következő pontból ki fog derülni, hogy a felkészületlenek miért nem tudnak étkezni eszközök híján a közösségi szektorban (a vállalkozók hagyományosan oldják meg),

 

- pohár vásárlása – a következő pontból ki fog derülni, hogy a felkészületlenek miért nem tudnak majd italt inni saját pohár híján a közösségi szektorban (a vállalkozók hagyományosan oldják meg),

 

- a közösségi lét fenntarthatóságának támogatása – a közösségi lét jó hangulatának fenntarthatóságára törekvő szervezetünk, a támogatások csökkenésével, egyre nehézkesebben tudja összefogni, előkészíteni Együttlétünket. Aki pénzügyileg teheti, „támogató jegy” vásárlásával segítheti tevékenységünk megtartását. Amiből a támogatni tudjuk a fiatalok és szociálisan rászorulók étkezését.

 

- Tartóshullám ajándéktárgyak csereértéke – a „támogatási jegy”-ért cserébe kapott MEDI, Mediawave ajándéktárgyak csereértékeként is szolgálhat.

 

és bónuszként...

- értékteremtő pódium - Kovács Öcsi, egyik fő közösségi műhelyvezetőnk tavaly már alkalmazta azt az elvet, hogy csak úgy nem ad senkinek étket az általa főzöttekből. Pénzt sem fogadott el. És akik nem értve a rendszert kérlelték, azok számára ellentételül elvégzendő feladatokat adott meg (fekvőtámasz, mosogatás, vers, ének, zene stb.). Ebből elég sok érdekes helyzet adódott. Voltak akik megsértődtek, míg mások ott ragadtak, visszajártak közösségi asztalához és több mindenben elkezdtek együttműködni, Öcsi bá’ zenei, kendo, kézműves és főző műhelyében. Az ő ötlete volt, hogy állítsunk fel egy mini pódiumot a bástya udvaron, a közösségi főzések környezetében, és ott mini produkciókat lehessen előadni cserébe a Mediawave pénzért, azaz a MEDI-ért. A MEDI darabszámát a közösségi főzők és ott lévő nézők szavaznák meg. A MEDI-vel becsatlakozhat valamelyik bográcsközösségbe. Reméljük, hogy megvalósul e jó kezdeményezés. Várunk hozzá segítőket, lebonyolítókat.

SEARCH


      
MEMBERSHIPS
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

HUNGARIAN FESTIVAL ASSOCIATION
 

 

PARTNER OLDALAK

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Card payment service provider
Cards accepted